..de unieke locatie..een antiek Javaans huisje..

..de unieke locatie..een antiek Javaans huisje..

Locatie lessen en workshops

Locatie lessen en workshops

Samen met mijn vriend bouwde ik een antiek Javaans huisje (Joglo) in mijn achtertuin. In dit sfeervolle huisje vinden de lessen en de workshops plaats. 

Het huisje is niet groot en past daarom precies bij de manier waarop ik les wil geven. Ik geef yogales in kleine groepjes. Ik vind het belangrijk om iedereen 'te zien' tijdens de les zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven.

Ook de workshops 'Knoop je eigen mala' zijn kleinschalig. Ik geef de workshop aan maximum 4 mensen tegelijk, tijdens Corona aan maximum 2 mensen tegelijk. Ook tijdens het knopen van de mala vind ik het belangrijk om je persoonlijk te kunnen begeleiden.

Wanneer je je aanmeldt voor een 'adem-workshop'  werken we één op één. 

Het antieke Javaanse huisje is geisoleerd, verwarmd en van alle benodigdheden voorzien. Yoga-matten, meditatiekussens, dekens zijn aanwezig.

Tijdens de workshop 'Knoop je eigen mala' werk je aan een tafel met comfortabele stoel. Tijdens Corona is de ruimte voorzien van beschermende plastic schermen. 

Het Javaanse huisje staat in mijn achtertuin in Egmond Binnen. Ik woon vlakbij de Abdij van Egmond.  Egmond Binnen is met de bus lastig bereikbaar. Eigen vervoer is aan te raden.