Je knoopt met edelstenen naar keuze en echt zilveren kralen

Je knoopt met edelstenen naar keuze en echt zilveren kralen

Knoop je eigen mala

..deze mala's werden geknoopt tijdens de workshop 'Knoop je eigen mala'.

..deze mala's werden geknoopt tijdens de workshop 'Knoop je eigen mala'.

'Knoop je eigen mala'.

Na de verschijning van het verhaal over mijn mala's in Happinez (kijk op de website pagina Publicaties)  kreeg ik de vraag of ik ook workshops geef. Lezers wilden niet alleen een handgemaakte mala van mij kopen, ze willen ook graag leren hoe je zelf je eigen mala kunt knopen. Natuurlijk is het prachtig wanneer je je eigen mala kunt knopen. Met elk knoopje groeit je eigen mala onder je handen en leg je je eigen energie en intenties in je mala. Het proces van het handmatig knopen maakt je mala nog persoonlijker. 

Ik organiseerde een 'proef'-workshop die meteen een groot succes was. Ik werk het liefst in een klein groepje (tot 3 personen) of één op één zodat ik je persoonlijk kan begeleiden bij dit mooie proces.

Ik vond deze eerste workshop zo leuk dat ik deze workshops regelmatig ben gaan geven.  Inmiddels heb ik al veel mensen mogen verwelkomen bij de vele workshops 'Knoop je eigen mala' die ik al mocht geven.  Je kunt zelf aangeven welke datum jou goed uitkomt, ik kijk dan of ik ook kan. Je kunt kiezen voor een ochtendworkshop (van 10.00 tot 14.00 uur) of een middagworkshop (van 13.00 tot 17.00 uur).

De workshop duurt ongeveer 4 uur. De workshop duurt de hele ochtend of middag omdat je dan met een mala  huiswaarts keert die helemaal naar wens en helemaal af is. 

Tijdens deze workshop leer ik je de techniek van het edelstenen knopen. Tevens leer ik je de andere technische vaardigheden die je nodig hebt om je mala te maken. Na afloop van de workshop leg ik uit hoe je de mala gebruikt tijdens meditatie. Ik leer je een eenvoudige, sterk kalmerende ademtechniek die de meditatie verdiept en waardoor je extra rustig wordt. We doen samen een korte meditatie. Resultaat is niet alleen je eigen, zelf ontworpen en geknoopte mala maar ook inspiratie om het dagelijks mediteren (weer) op te pakken en nu ook echt vol te houden.

Kosten voor deze workshop zijn €85,00 per persoon. De workshop prijs is inclusief materiaal.  Je werkt met kostbare materialen. De materialen lever ik aan tegen inkoopsprijs. Je werkt met edelsteen kralen 6mm van goede kwaliteit en meerdere echt zilveren (of verguld zilveren)  onderdelen uit Bali waaronder één grote zilveren kraal als ’Guru’-kraal.

We maken een mala van de edelstenen die ik lever. Je kunt kiezen uit ongeveer 15 verschillende soorten stenen (amethist, aventurijn, lapis lazuli, Afrikaans turquoise, rozenkwarts, wit agaat, mos agaat, tijgeroog, onyx, amazoniet, rhodoniet, sodaliet, pyriet,  larvikiet, carneool, bergkristal, golden healer, rookwarts, super seven,  etc.)

Ik stuur je de keuze opties voor de edelstenen en de beschrijving van hun energie toe. Je kunt van te voren aangeven met welke steen je graag wilt werken. Is jouw favoriete steen er niet bij kan ik die wellicht ook aanleveren, wel of niet tegen een meerprijs (is afhankelijk van de kostprijs van de edelstenen).  Na inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname en koop ik de door jouw/jullie gewenste edelstenen.

Er is ook tijd voor thee/koffie en iets lekkers.   De Locatie is het prachtige antieke Javaanse huisje dat ik zelf bouwde in mijn tuin. Het is een bijzondere en unieke plek geworden waar ik hartstikke trots op ben. De workshop, het intieme antieke huisje en het maken van je eigen persoonlijke mala wordt zo een ervaring om nooit te vergeten. Ik woon in Egmond Binnen. 

Verder maken we er natuurlijk een gezellige en inspirerende dag van.

Heb je interesse of vragen of wil je graag meedoen met de workshop 'Knoop je eigen mala' neem dan contact op via de Facebook pagina 'HandmadeMala' of stuur mij een berichtje via de Contact  pagina van deze website. Graag tot ziens!

Nathalie

..de workshops worden gegeven in het antieke Javaanse huisje dat ik zelf bouwde in mijn tuin..

..de workshops worden gegeven in het antieke Javaanse huisje dat ik zelf bouwde in mijn tuin..

..de unieke sfeervolle workshopruimte met antieke Indiase en Indonesische bouw elementen..

..de unieke sfeervolle workshopruimte met antieke Indiase en Indonesische bouw elementen..

ervaringen van deelnemers aan de workshop

Paula Kuiper:  We hebben ontzettend genoten van de heerlijke workshop en je fijne begeleiding.

Jolanda Stapper: Een bijzonder fijne dag en dan ook nog eens naar huis met een prachtige mala.

Louisa Geenen-Schimmer: Bijzondere middag was het, fijne herinneringen aan..

Marlieke Veenstra: Het was een heerlijk dagje met veel moois om me heenen ook in gespreksstof. Wat een prachtig plekje heb je daar en wat een fijne inzichten. Heel blij ben ik met mijn mala.

Michelle van der Mei: Bedankt voor de fijne middag Nathalie!  Ik ben superblij met het resultaat en kijk ernaar uit om het mediteren met een mala te gaan proberen.

Cuna de Vries: Bijzonder om zelf een mala te maken en met een fijne gastvrouw, dank je wel!